متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران


 

 

Image result for ‫دم پخت ماهی بوشهری‬‎


مگه میشه بوشهری باشی و این غذای خوشمزه و تند و معرکه رو دوست نداشته باشی. تازه غیر از بوشهریا هم همه عاشقشن. امیدوارم شما هم این غذا رو درست کنید از مزه خوبش لذت ببرید.

مواد اولیه:

ماهی شیر 3 تکه متوسط
لوبیا چشم بلبلی 100 گرم ( در صورت تمایل )
گشنیز ریز خرد شده 150 گرم
شنبلیه ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
تمر هندی داخل آب حل شده 1 لیوان پر
پیاز بزرگ و ریز خرد شده 1 عدد
سیر ریز خرد شده 5 حبه
آب 1 لیوان
رب گوجه فرنگی (سلیقه ایی است) 1 قاشق غذاخوری
ادویه ماهی و زردچوبه و کمی پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه:

1. برنج را بشویید و به مدت 3 تا 4 ساعت توی آب بدون نمک بخیسانید.

2. پیاز ریز خرد شده را داخل دیگتون بریزید و سرخ کنید تا طلایی شه بعد سیر ریز خرد شده را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. ادویه ها را به پیاز و سیر اضافه کنید ، بعد سبزیهای ریز خرد شده را هم اضافه کنید و تفت دهید و در آخر رب گوجه فرنگی، آب تمر هندی، لوبیا چشم بلبلی، نمک و فلفل را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شه.

3. ماهی ها را روی مواد توی دیگ بچینید 1 تا 2 لیوان آب اضافه کنید و درب دیگ را ببندید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه ماهی ها نیم پز شوند، بعد ماهی ها را از داخل آب در آورده و به کناری بگذارید.

4. آب اضافی برنج را دور بریزید و برنج را داخل دیگ به بقیه مواد اضافه کنید. برای اینکه برنجتان نرم و شل نشه مقدار آب دیگ باید به اندازه ایی باشه که روی برنج را بپوشاند. اگه آب توی دیگ خیلی زیاد بود مقداری از آنرا بردارید. اگه هم آب کم بود کمی آب جوش به موادتان اضافه کنید.

5. حالا سر دیگ را بگذارید و اجازه دهید تا آب به خورد برنج بره و 5 دقیقه یکبار برنج ها را از دیواره دیگ به سمت بالا جمع کنید تا گنبدی شکل شه . وقتی آب حسابی به خورد برنج رفت ماهی ها را روی برنج بچینید و دمکن را روی برنج بگذارید و اجازه دهید تا برنج دم بکشه و غذای شما جا بیفته.

نکات:

1. ریختن رب گوجه سلیقه ایی است و می توانید برای چاشنی این غذا بجای تمر هندی از لیمو عمانی استفاده کنید.

2. ادویه ماهی را از سوپرمارکتهای بزرگ یا ادویه فروشی ها تهیه کنی

تشکرازsarra2015عزیزم به خاطرهمکاریش دربلاگ

 

 

 

نظرات دیوار ها


mona_rt
ارسال پاسخ

عالیه..ممنون از هر دو عزیز

یاغش
ارسال پاسخ

بسیار زیبا
ممنون شادی خانوم عزیز
ممنون سارا خانوم
دمتون گرم
زحمت کشیدین

shadi1357
ارسال پاسخ

تشکرازدوستان عزیزم به خاطررای ونظراتشون
انشاله این غذای خوشمزه رودرست کنید ودرکنارخانواده عزیزتون ازخوردنش لذت ببرین
تشکرویژه ازسارای عزیزم

Amirtaha
ارسال پاسخ
30sadaf
ارسال پاسخ

عاااااااااااااااااالی ممنون از زحماتتون دوستای گلم

AaTanhayetanha
ارسال پاسخ

نوش جان

sarra2015
ارسال پاسخ
ѕнєуɗα
ارسال پاسخ

خسته نباشین

آرش
ارسال پاسخ

مرسی باشین ... خیلی هم خوب


AZAD
ارسال پاسخ

سلام
خسته نباشین بسیار عالی بود
ماهی شیر خیلی خوشمزه ست

saraaa220
ارسال پاسخ

جالب بود ممنون

aidajan
ارسال پاسخ

بپزید نوشجانتان، ولی خداییش ادویه اش باید از خود خود خووود جنوب بیاری تا مزه اصلیش بده و باید با آب جنوب پخته بشه و در جنوب صرف بشه، اما بازم نوشجانتان،

Fereshteh
ارسال پاسخ

ماهی دوس

minee
ارسال پاسخ

ممنون


پریسا
ارسال پاسخ
Fateme2266
ارسال پاسخ

عالیعععع من عاشقشم





marya1370
ارسال پاسخ

سلام امتحانش نکردم تا حالا خوشمزه به نظر میاد، یه روزی میاد که درست میکنمش
ممنون از هر دو عزیـز

Sana70
ارسال پاسخ

ممنون شادی جان و ساراخانوم
خسته نباشین

Pari123
ارسال پاسخ

ممنون
خسته نباشین

mahdi0077
ارسال پاسخ

ashpazi :
نمک هم که برای سلامتی خوب نیست
{1}

والا
دارم آب میخورم با نیت جوجه

samaye1374
ارسال پاسخ

مرسی.

ashpazi
ارسال پاسخ

mahdi0077 :
امروز خونه تنهام میخوام این غذا رو درست کنماااا
ولی از کل مواد فقط نمک موجوده {7}

نمک هم که برای سلامتی خوب نیست

mahdi0077
ارسال پاسخ

امروز خونه تنهام میخوام این غذا رو درست کنماااا
ولی از کل مواد فقط نمک موجوده