بلاگ كاربران
- عنوان خبر :
دمپخت ماهی بوشهری
- تعداد نظرات : 23
- ارسال شده در : ۱۳۹۶/۰۲/۲۸
- نمايش ها : 652
مگه میشه بوشهری باشی و این غذای خوشمزه و تند و معرکه رو دوست نداشته باشی. تازه غیر از بوشهریا هم همه عاشقشن. امیدوارم شما هم این غذا رو درست کنید از مزه خوبش لذت ببرید.
مواد اولیه:
ماهی شیر 3 تکه متوسط
لوبیا چشم بلبلی 100 گرم ( در صورت تمایل )
گشنیز ریز خرد شده 150 گرم
شنبلیه ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
تمر هندی داخل آب حل شده 1 لیوان پر
پیاز بزرگ و ریز خرد شده 1 عدد
سیر ریز خرد شده 5 حبه
آب 1 لیوان
رب گوجه فرنگی (سلیقه ایی است) 1 قاشق غذاخوری
ادویه ماهی و زردچوبه و کمی پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:
1. برنج را بشویید و به مدت 3 تا 4 ساعت توی آب بدون نمک بخیسانید.
2. پیاز ریز خرد شده را داخل دیگتون بریزید و سرخ کنید تا طلایی شه بعد سیر ریز خرد شده را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. ادویه ها را به پیاز و سیر اضافه کنید ، بعد سبزیهای ریز خرد شده را هم اضافه کنید و تفت دهید و در آخر رب گوجه فرنگی، آب تمر هندی، لوبیا چشم بلبلی، نمک و فلفل را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شه.
3. ماهی ها را روی مواد توی دیگ بچینید 1 تا 2 لیوان آب اضافه کنید و درب دیگ را ببندید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه ماهی ها نیم پز شوند، بعد ماهی ها را از داخل آب در آورده و به کناری بگذارید.
4. آب اضافی برنج را دور بریزید و برنج را داخل دیگ به بقیه مواد اضافه کنید. برای اینکه برنجتان نرم و شل نشه مقدار آب دیگ باید به اندازه ایی باشه که روی برنج را بپوشاند. اگه آب توی دیگ خیلی زیاد بود مقداری از آنرا بردارید. اگه هم آب کم بود کمی آب جوش به موادتان اضافه کنید.
5. حالا سر دیگ را بگذارید و اجازه دهید تا آب به خورد برنج بره و 5 دقیقه یکبار برنج ها را از دیواره دیگ به سمت بالا جمع کنید تا گنبدی شکل شه . وقتی آب حسابی به خورد برنج رفت ماهی ها را روی برنج بچینید و دمکن را روی برنج بگذارید و اجازه دهید تا برنج دم بکشه و غذای شما جا بیفته.
نکات:
1. ریختن رب گوجه سلیقه ایی است و می توانید برای چاشنی این غذا بجای تمر هندی از لیمو عمانی استفاده کنید.
2. ادویه ماهی را از سوپرمارکتهای بزرگ یا ادویه فروشی ها تهیه کنی
تشکرازsarra2015عزیزم به خاطرهمکاریش دربلاگ
عالیه..ممنون از هر دو عزیز
بسیار زیبا
ممنون شادی خانوم عزیز
ممنون سارا خانوم
دمتون گرم
زحمت کشیدین
تشکرازدوستان عزیزم به خاطررای ونظراتشون
انشاله این غذای خوشمزه رودرست کنید ودرکنارخانواده عزیزتون ازخوردنش لذت ببرین
تشکرویژه ازسارای عزیزم
عاااااااااااااااااالی ممنون از زحماتتون دوستای گلم
نوش جان
خسته نباشین
مرسی باشین ... خیلی هم خوب
سلام
خسته نباشین بسیار عالی بود
ماهی شیر خیلی خوشمزه ست
جالب بود ممنون
بپزید نوشجانتان، ولی خداییش ادویه اش باید از خود خود خووود جنوب بیاری تا مزه اصلیش بده و باید با آب جنوب پخته بشه و در جنوب صرف بشه، اما بازم نوشجانتان،
ماهی دوس
ممنون
عالیعععع من عاشقشم
♥
♥
♥
♥
سلام امتحانش نکردم تا حالا خوشمزه به نظر میاد، یه روزی میاد که درست میکنمش
ممنون از هر دو عزیـز
ممنون شادی جان و ساراخانوم
خسته نباشین
ممنون
خسته نباشین
{1}
والا
دارم آب میخورم با نیت جوجه
مرسی.
ولی از کل مواد فقط نمک موجوده {7}
نمک هم که برای سلامتی خوب نیست
امروز خونه تنهام میخوام این غذا رو درست کنماااا
ولی از کل مواد فقط نمک موجوده