بلاگ كاربران
موادلازم
نخود و لوبیا چیتی: هر کدام 1 پیمانه
عدس سبز: 2 پیمانه
سبزی آش: به میزان لازم (جعفری- تره – گشنیز - اسفناج (اگر فصل اسفناج نبود کمی برگ چغندر)
پیاز: 2 عدد بزرگ
سیر: 4 حبه
رشته: به میزان دلخواه
کشک: 1 بسته
نعناع داغ: به میزان دلخواه
نکات لازم:
• نخود و لوبیا بهتر از دو روز قبل کاملا خیس بخورند و آب آنها مرتب عوض شه.
• عدس 2 ساعت هم خیس بخوره کافی هستش.
• منظور از سبزی آش به میزان لازم این هستش که بستگی به اندازه پیمانه شما داره. برای پیمانه ای که اندازه یک نیم لیوان هستش 1کیلو سبزی آش کافیه.
• منظور از رشته به میزان لازم باز هم بستگی به پیمانه شما داره و برای پیمانه ذکر شده(نیم لیوان) 1بسته رشته کافیه.
• اگر رشته ها شما پخته شد و آش شما هنوز آبکی بود و جا نیفتاده بود یکی دو قاشق آرد به آشتون اضافه کنید و خوب هم بزنید.
دستور تهیه آش رشته:
ابتدا نخود و لوبیا رو با هم میذاریم بپزه، وقتی نیم پز شد عدس رو اضافه می کنیم.عدسها هم که نیم پز شد سبزی آش رو اضافه می کنیم که عطر و بوی سبزی حفظ شه.
در حین پختن حبوبات وسبزی، پیاز و سیر و نعناع رو جداگانه سرخ می کنیم.که من در آخر به هر دو برای خوشرنگ شدن مقداری زردچوبه اضافه می کنم.
کشک رو هم جداگانه در روغن با مقدار کمی زردچوبه سرخ می کنیم.
زمان اضافه کردن رشته به آش باید در نظر داشته باشیم که وقتی حبوبات و سبزی ما کاملا پخته شد، حتماٌ باید به میزان آب آش توجه کنیم چون اگه آبِ آش زیاد باشه و رشته رو اضافه کنیم رشته ها وا میرن و آب آش هنوز تبخیر نشده پس آشمون آبکی و رقیق میشه و اگر آب آش کم باشه و رشته رو اضافه کنیم، رشته آبِ آش رو بخودش میکشه و آش ما سفت میشه. پس باید مقدار آب آش کافی باشه و بعد رشته ها رو اضافه کنیم که آشی با غلظت مناسب و جافتاده داشته باشیم.
در آخر هم با نعناع و پیاز و سیر داغ و کشک تزئینش می کنیم.
نوش جان:)
تشکرازخزان عزیزم به خاطرهمکاری دراین بلاگ کدبانوی همخونه :-x
حرف نداره
خیلی زحمت کشیدید
ممنون
نوووش جااااان
تشکردوست عزیز
ممنون بخش خوشمزه سایت {59}
تشکرسحرعزیزم
بهبه چه خوشمزه
نوووش جااااان
عالی
ممنون بخش خوشمزه سایت
تشکرازهمه دوستانم که لطف کردن نظرورای دادن انشاله این اش روتهیه کنین وعکسش روبرای همین بخش ارسال کنین
خداوند ببخشاید کسانی را که علت هوس دیگران هستند
برای هدایتشون صلوات
انشاله
شونصدتا به به
اول از همه از مسول بخش اشپزی خواستار ارسال یک کاسه پر از همین اش به ادرس امیرساکت هستیم
و دوم اینکه هر کسی یاد گرفت برای اخذ تاییدیه از(سبتاج: مخفف سازمان بین المللی تاییدکنندگان اش جهان ) به ریاست امیرساکت
به ادرس خونه رییس بفرستن تا بچشن و شاید رستگار شوید در قلب و دهن و معده استاد
ممنون از دستور پخت
تشکرامیراقا
البته این سفارش روباید به خزان بدین
اشپزایشون هستن
آش خوشمزه ای هستش وقت کردم درست میکنم حتما
تشکرملینای عز یزم
انشاله
تشکرماریای مهربونم
تشکردوست عزیز
ممنون شادی عزیزم {67}
تشکرالهه مهربونم
{h}
تشکرسارای عزیزم
قطعا خوشمزه هم هست :aow
ممنون از هردوعزیز:-x
تشکرثنای عزیزم
مرسی از هردوتون ❤❤❤
تشکرفرشته مهربونم
تشکرپریساجونم
تشکرمونای مهربونم
تشکر از هر دو کدبانو :aow
تشکرسحرعزیزم
بازم مث همیشه خوب :)
دست گلتون درد نکنه{h}
تشکرمهدی عزیز
اش هوس کردم
خداوند ببخشاید کسانی را که علت هوس دیگران هستند
برای هدایتشون صلوات
به به
شونصدتا به به
اول از همه از مسول بخش اشپزی خواستار ارسال یک کاسه پر از همین اش به ادرس امیرساکت هستیم
و دوم اینکه هر کسی یاد گرفت برای اخذ تاییدیه از(سبتاج: مخفف سازمان بین المللی تاییدکنندگان اش جهان ) به ریاست امیرساکت
به ادرس خونه رییس بفرستن تا بچشن و شاید رستگار شوید در قلب و دهن و معده استاد
ممنون از دستور پخت
مرسی خزان و شادی عزیزم
آش خوشمزه ای هستش وقت کردم درست میکنم حتما
نوش جونشون
نوش جونتون
معلومه آش خوشمزه ایه دستت درد نکنه خزان جان
ممنون شادی عزیزم
خیلی عالی دستتون درد نکنه.
چه تزئین زیبایی
قطعا خوشمزه هم هست
ممنون از هردوعزیز
دووسش دارم
مرسی از هردوتون ❤❤❤
به به
دست جفتتون درد نکنه.. خیلی هم عالی
تشکرازهمکاریت
هنرت واقعا قابل تحسینه
{h}
حتما هنر و تجربه ی شما بیش از این حرفاست ولی بخاطر مهربونیِ ذاتیتون دوس دارین من و بقیه ی اعضای سایتو شرکت بدین توی این بخش.
سپاس مهربون
من آش رشته خیلی دوست دارم
تشکر از هر دو کدبانو
سلام
بازم مث همیشه خوب
دست گلتون درد نکنه
بسیــار زیبــا و بنظر خوشمـــزه میاد:)
{h}
تشکراقامحمود
قطعا همینطوره
ممــــنون
بسیــار زیبــا و بنظر خوشمـــزه میاد
دختری به تمام معنا کدبانو
صفحات
1 2