متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران




‍ نحوه نگهداری از پنیر شور

پنیر های شور را داخل دوغ نگهداری کنید. این ترفند هم به کم شدن نمکشان کمک می کند و هم برای زمانی طولانی تر سالم میمانند، در ضمن طعم مطبوع تری هم پیدا می کنند.

‍ بهبود عملکرد نمکدان

برای جلوگیری از نم کشیدن نمک داخل نمکدان ، کافی است چند دانه برنج خشک داخل نمکدان بیندازید. با این ترفند نمکها همیشه به راحتی از نمکدان خارج میشوند.

‍ ‍ ماندگاری بیشتر میوه های قرمز

میوه های قرمز رنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید. این ترفند باعث میشود تا انها مدت زمان بیشتری سالم بمانند.

‍ ‍ ترفند تازه کردن سبزی پژمرده

اگرسبزی خوردن شما به خاطر دیر پاک کردن یا هر علت دیگه ای پژمرده شده، کافیست سبزی ها را خیس کنید و بعد یک عدد سیب زمینی چهار قاچ شده را به آب آن اضافه کنید. پس از چند دقیقه سبزی ها کاملا شاداب و با طراوت میشوند چون نشاسته سیب زمینی سریعا توسط سبزی جذب میشود.

ترفند از بین بردن بوی نم خانه

یک ظرف نسوز را آب کنید و یک عدد لیموترش را با پوست در آن رنده کنید، سپس این ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید.

***********************************************************************

برای خودتان سس های رنگی درست کنید

برای تهیه سس و دسرها می توانید از رنگ های خوراکی استفاده کنید . بهتر است این رنگ خوراکی را با مواد طبیعی در خانه خودتان درست کنید . در ادامه طریقه درست کردن رنگ خوراکی طبیعی را آموزش می دهیم ...

درست کردن رنگ خوراکی زرد

1/2 قاشق چای خوری زردچوبه

1/4 پیمانه آب

روش تهیه رنگ زرد: ابتدا آب و زردچوبه را در شیرجوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشد. بعد از سرد شدن مخلوط را صاف کنید و به مدت 2 هفته در ظرف دربسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید. البته رنگ زردچوبه از ظرف پاک نمی شود و باید از ظرفی استفاده کنید که خیلی مهم نباشد.

درست کردن رنگ خوراکی سبز

1 پیمانه اسفناج تازه

3 قاشق غذاخوری آب

روش تهیه رنگ سبز: اگر می خواهید از اسفناج تازه استفاده کنید، اسفناج را با آب در ماهی تابه کوچک با درب بسته بریزید تا به مدت 5 دقیقه پخته شود. سپس در در مخلوط کن پوره کنید و بعد از صاف کردن در یخچال بگذارید. اگر از اسفناج یخ زده استفاده می کنید، باید صبر کنید یخ باز شود و بعد مراحل بعدی را انجام دهید.

درست کردن رنگ خوراکی صورتی

1 قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ

1/4 پیمانه چغندر پخته بدون آب

روش تهیه رنگ صورتی: لبو و آب چغندر را با سرعت بالا در مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید و بعد از آن صاف کنید. رنگ به دست آمده را در ظرف دربسته ریخته و به مدت 2 هفته در یخچال بگذارید.

درست کردن رنگ خوراکی بنفش ارغوانی

4/1 پیمانه زغال اخته

2 قاشق چای خوری آب

روش تهیه رنگ بنفش: زغال اخته و آب را با سرعت بالا در مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید و بعد از آن صاف کنید. رنگ را در ظرف دربسته ریخته و به مدت 2 هفته در یخچال بگذارید.

برای هر بار استفاده 1 قاشق چای خوری از رنگ مورد نظر کافی است.

*************************************************************************

بهتر است ماهیچه را با چه ادویه هایی بپزیم ؟

ابتدا باید ماهیچه را کمی تفت دهید و با یک پیاز و یک حبه سیر بپزید. در انتهای پخت پودر تخم گشنیز ، فلفل سیاه ، نمک و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید خوب جا بیفتد.

برای این تخم مرغ آب پز بعد از پخت سیاه نشود، چه باید کرد ؟

بعد از پخت تخم مرغ آب پز را در ظرف آب سرد بیندازید تا سیاه نشود.

اگر نخواهیم رنگ زرشک در زرشک پلو عوض شود چه کار باید کرد ؟

روغن داغ باعث می شود رنگ زرشک تغییر کند. باید زرشک را روی حرارت ملایم بگذارید و شکر بریزید و بگذارید در زمان محدود روی حرات کم باشد.

با باقلای ناپز باید چه کار کرد ؟

باید نصف قاشق چای خوری جوش شیرین به باقلا اضافه کنید تا پخته شود.

چه زمانی باید ماست را به آش یا غذا اضافه کنیم ؟

نیم ساخت آخر پخت ماست را اضافه کنید. برای اضافه کردن ماست باید آن را خوب هم بزنید تا صاف شود.

باتشکرازsarra2015عزیزم به خاطرهمکاریش دراین بلاگ

 

 

نظرات دیوار ها


khoobyar
ارسال پاسخ

ممنونم از مطالب جالبتون

ashpazi
ارسال پاسخ

تشکرازهمه دوستان عزیزم به خاطررای ونظرشون
انشاله که نکاتی که دراین بلاگ گفته شده براتون مفیدبوده باشه

tarane71
ارسال پاسخ
ѕнєуɗα
ارسال پاسخ
Pari123
ارسال پاسخ

ممنون
خسته نباشین

Sana70
ارسال پاسخ

خسته نباشین

marya1370
ارسال پاسخ

دست و پنجولتون دردنکنه

یاغش
ارسال پاسخ

ترفند شماره 1رو ما همیشه تو خونمون داریم
کاملا درسته
واون طعم مطبوعش هم به نوعیه که انگار پنیر یه حالت چربی به خودش میگیره
ترفنداتون کارسازه
ممنون شادی خانوم

آرش
ارسال پاسخ

مرسی باشین . خیلی هم خوب


پریسا
ارسال پاسخ
peyman0082
ارسال پاسخ

میگم یع بلاگ بذارید ترفند بدید که با تخم مرغ و روغن دیگه چیکارا میشه کرد

nazi1994
ارسال پاسخ

mamnun

mahdi0077
ارسال پاسخ

مث همیشه عالی و مفید

تیــارا
ارسال پاسخ

سپاس سارا جان و شادی عزیز

خسته نباشید

AaTanhayetanha
ارسال پاسخ

جالب بود مرسی

30sadaf
ارسال پاسخ

سپاااااااااااااااااس بسیاااااااااااااار از زحماتتون
با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما دوستان گرامی

sarra2015
ارسال پاسخ
(:
ارسال پاسخ

تشکر از شماوساراخانم

ممنون

AZAD
ارسال پاسخ

واقعا عالی
تشکر

saraaa220
ارسال پاسخ

بسیار عالی و مفید

ممنون

caio78
ارسال پاسخ

مرسی

arsham00
ارسال پاسخ

خسته نباشید

elaheh_62
ارسال پاسخ

سلام
ممنون از شادی جان و سارای عزیز بابت بلاگ مفید و نکات کاربردی وخوبشون
خسته نباشین