متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران


به هیچ وجه الوچه نارس یا گوجه سبز
رومصرف نکنید

مخصوصا اگر نمک  روی ان پاشیده باشند

تو رو خدا  اگه خواستید بخورید خبر بدید {تعجب}

.

.

.

.

.

 تک خوری نا مردیه

{7}

 
{trol2}


 

 

به اشتراک بگذارید : google-reader yahoo Telegram
نظرات دیوار ها


toya
ارسال پاسخ

Fereshteh :
خدا از سر تقصیرات شما هم بگذره {4}{7}

الهی العفو
.
.

toya
ارسال پاسخ

Bita1978 :
آره واقعا منم احساسي نسبت بهش ندارم


مرسی از حضورت

Fereshteh
ارسال پاسخ

Fereshteh :
دَلار یا دَرار :d دیگه خیلی باکلاس بازی بخوان دربیارن بهش میگن نمک سبز 8-|
ترکیبی از نمک و سبزیجات محلی معطر . خیلی خوشمزه و کاربردیه .
با آلوچه
با خیار
مخصوصا با سالاد شیرازی که ترکیبش با آبغوره محشره
ای خدا :-s
{7}

سالاد شیرازی با لوبیا پلو یا ماکارونی
ای خدا
من اخر با تصوراتم از غذا به وقت گشنگی خودکشی میکنم

Fereshteh
ارسال پاسخ

خدا از سر تقصیرات شما هم بگذره

Fereshteh
ارسال پاسخ

khazane90 :
فکر کنم جز عجایب باشم ک علاقه خاصی ندارم ب این میوه و کلا میوه های ترش :)
اون عکس اول چی روی گوجه سبزا پاشیدن؟
خوشمزه تر میشه اینجور؟

دَلار یا دَرار دیگه خیلی باکلاس بازی بخوان دربیارن بهش میگن نمک سبز
ترکیبی از نمک و سبزیجات محلی معطر . خیلی خوشمزه و کاربردیه .
با آلوچه
با خیار
مخصوصا با سالاد شیرازی که ترکیبش با آبغوره محشره
ای خدا

Bita1978
ارسال پاسخ

آره واقعا منم احساسي نسبت بهش ندارم

toya
ارسال پاسخ

SA00 :
خوشمزه... عالی
{40}

اره واقعا خوشمزه هست
ممنونم.

toya
ارسال پاسخ

khazane90 :
مگه میکوبن گوجه سبز رو (p3) سخت تر شد که
شما ک نمیدونید چی ان اونا. پس چجوری من امتحانش کنم :|
میگم چرا اینقدر دوسش دارید شماها. بمنم بگید اگه متوجه شدین چی ان {trol24}

از قدیم ندیما به علت فراوانی این درخت تو شمال
این دسر ترش و اب دار تو شمال پر طرفدار بوده

toya
ارسال پاسخ

:

اره میکوبن وبعد بهش نعناع وگشنیز خرد شده و کمی سرکه اضافه میکنن

خزان
ارسال پاسخ

toya :
خب چرا؟
خیلی خوشمزه هستش .
در مورد عکس اول هم بعد از کوبیدن گوجه سبز یه سری مواد برای طعم دار کردن
بهش ا ضافه میکنن دقیقا نمیدونم چیا ولی سبزیجات معطر هم توش میریزن.
طعمش فوق العاده است.پیشنهاد میکنم امتحان کن.
:)

مگه میکوبن گوجه سبز رو سخت تر شد که
شما ک نمیدونید چی ان اونا. پس چجوری من امتحانش کنم
میگم چرا اینقدر دوسش دارید شماها. بمنم بگید اگه متوجه شدین چی ان

SA00
ارسال پاسخ

خوشمزه... عالی

toya
ارسال پاسخ

salin :
تو بچگی عاشق گوجه سبز با نمک بودم
اینقدر ترش بشه که اشکم در بیاد موقع خوردنش
اما الان دیگه نمیخورم

کم کم این روزا سر و کلش تو بازار پیدا میشه.
ولی اینقدر گرونه که ادم دلش میخواد فقط مزشو تو ذهنش مرور کنه

toya
ارسال پاسخ

khazane90 :
فکر کنم جز عجایب باشم ک علاقه خاصی ندارم ب این میوه و کلا میوه های ترش :)
اون عکس اول چی روی گوجه سبزا پاشیدن؟
خوشمزه تر میشه اینجور؟

خب چرا؟
خیلی خوشمزه هستش .
در مورد عکس اول هم بعد از کوبیدن گوجه سبز یه سری مواد برای طعم دار کردن
بهش ا ضافه میکنن دقیقا نمیدونم چیا ولی سبزیجات معطر هم توش میریزن.
طعمش فوق العاده است.پیشنهاد میکنم امتحان کن.

toya
ارسال پاسخ

shahabodin1373 :
:D
آخ آخ
نکنین این کارارو
@};-


salin
ارسال پاسخ

تو بچگی عاشق گوجه سبز با نمک بودم
اینقدر ترش بشه که اشکم در بیاد موقع خوردنش
اما الان دیگه نمیخورم

خزان
ارسال پاسخ

فکر کنم جز عجایب باشم ک علاقه خاصی ندارم ب این میوه و کلا میوه های ترش
اون عکس اول چی روی گوجه سبزا پاشیدن؟
خوشمزه تر میشه اینجور؟

shahabodin1373
ارسال پاسخ


آخ آخ
نکنین این کارارو