متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران


فواید و خواص چغندر برای بدن فواید و خواص چغندر برای بدن تحقیقات جدید نشان داده که چغندر برای کاهش فشار خون، درمان یبوست و کاهش وزن مفید است. چغندر، صرفا به عنوان چغندر شناخته شده است چغندر گیاهی قرمز تیره با طعم و مزه که به عنوان یک غذای فوق العاده جدید محبوبیت به دست آورده است این سبزی در زمان رومی ها محبوب شد و برای درمان تب، یبوست، زخم، مشکلات پوستی و نیز به عنوان یک داروی مقوی غرایز جنسی استفاده می شد. با توجه به مطالعات اخیر نشان داده که چغندر و آب چغندر می تواند سبب بهبود عملکرد ورزشی، کاهش فشار خون و افزایش جریان خون شود. چغندر، از نظر ژنتیکی و مواد مغذی مختلف است چغندر قند سفید رنگ و معمولا برای استخراج و تولید قند و شیرین کننده مواد غذایی استفاده می شود قند می تواند از گونه های قرمز و طلایی چغندر به دست آید. تجزیه غذایی چغندر یک فنجان چغندر خام حاوی 58 کالری، 13 گرم کربوهیدرات ( از جمله 9 گرم شکر و 4 گرم فیبر ) و 2 گرم پروتئین و 1٪ نیاز روزانه به ویتامین A، 2٪ کلسیم، 11٪ از ویتامین C و 6٪ آهن را فراهم می کند. چغندر منبع غنی از فولات و منگنز است و همچنین حاوی تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B-6، آهن، آنتی اکسیدان ها، فیبر محلول، اسید پانتوتنیک، کولین، بتائین، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم است. چغندر نیترات رژیم غذایی بالایی دارد اعتقاد بر این است که به همین دلیل بسیاری از مزایای بالقوه چغندرها، برای سلامت در حال مطالعه است. خواص درمانی مصرف چغندر مصرف میوه و سبزیجات مدت طولانی است که با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از شرایط پزشکی مرتبط با شیوه زندگی مرتبط است. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که افزایش مصرف غذاهای گیاهی مثل چغندر باعث کاهش خطر ابتلا به چاقی و مرگ و میر کلی، دیابت، بیماری قلبی و ترویج موی سالم، افزایش انرژی و به طور کلی کاهش وزن است. سلامت قلب و فشار خون – یک مطالعه که در سال 2008 منتشر شد اثرات فشار خون بالا با خوردن 500mls آب چغندر در افراد سالم مورد بررسی قرار گرفت و نشان داد که فشار خون را به طور قابل توجهی پس از مصرف کاهش یافت محققان فرض می کنند این به احتمال زیاد به دلیل سطح نیترات بالا، موجود در آب چغندر و سبزیجات دارای نیترات بالا است و می تواند کم هزینه و راه موثر برای درمان بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون باشد. در سال 2010 پژوهشگران UK نشان دادند که نیترات ماده خاص در چغندر فشار خون را کاهش می دهد و ممکن است به مبارزه با بیماری قلبی کمک کند. دمانس – محققان دانشگاه ویک فارست دریافته اند که نوشیدن آب چغندر می تواند اکسیژن رسانی به مغز را بهبود بخشد و سبب کند کردن پیشرفت زوال عقل در افراد مسن شود. به گفته دانیل کیم – شاپیرو، مدیر مرکز ترجمه علوم ویک فارست جریان خون به نواحی خاصی از مغز کاهش و منجر به کاهش شناخت و زوال عقل می شود. مصرف آب چغندر به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی دارای نیترات بالا، می تواند جریان خون و اکسیژن به این مناطق که فاقد آن هستند را بهبود بخشد. یک مطالعه نشان داد که نیتریت موجود در چغندر به باز کردن رگ های خونی در بدن کمک کرده و سبب افزایش جریان خون شده و اکسیژن را به مکان های فاقد اکسیژن می رساند. دیابت – چغندر حاوی یک آنتی اکسیدان به نام اسید آلفا لیپوئیک، که نشان داده شده است سبب کاهش سطح گلوکز، افزایش حساسیت به انسولین و جلوگیری از تغییرات ناشی از استرس اکسیداتیو در بیماران مبتلا به دیابت می شود. مطالعات بر روی اسید آلفا لیپوئیک نیز کاهش نوروپاتی محیطی و یا نوروپاتی اتونوم را در دیابت نشان داده است. هضم و نظم – از آنجا که چغندر دارای محتوای فیبر بالا است برای جلوگیری از یبوست و ترویج نظم برای دستگاه گوارش سالم کمک می کند. التهاب – کولین یک ماده غذایی بسیار مهم و همه کاره در چغندر است که به خواب، حرکت عضلات، یادگیری و حافظه کمک می کند کولین به جذب چربی، کاهش التهاب مزمن و حفظ ساختار غشای سلولی در کمک به انتقال تکانه های عصبی، کمک می کند. ورزش و عملکرد ورزشی – عصاره چغندر برای بهبود اکسیژن در طول دوره تمرین موثر است و سبب افزایش مصرف نیترات رژیم غذایی به طور بالقوه به منظور افزایش تحمل ورزش در طی ورزش های استقامتی طولانی موثر است سبب کیفیت زندگی در افراد با بیماری های قلبی عروقی، تنفسی و یا متابولیک می شود فعالیت های روزانه زندگی از نظر جسمی به دلیل کمبود اکسیژن دشوار است که می تواند بهبود یابد. اضافه کردن چغندر به رژیم غذایی چغندر را می توان به صورت کبابی، بخار پز، آب پز، ترشی و یا خام خورد. ترشی چغندر قطعه قطعه را به سالاد و با پنیر گات اضافه کنید. آب چغندر در اثر پوست کندن چغندر بدست می آید با ترکیبی از پرتقال تازه، نعناع و آناناس یا سیب، لیمو و زنجبیل مخلوط و مصرف کنید. چغندر خام را رنده و به سالاد کلم یا سالاد مورد علاقه اضافه کنید. خطرات سلامتی مصرف چغندر چغندر اگر نادرست ذخیره شود چون آب سبزیجات حاوی نیترات است و باکتری ها نیترات را به نیتریت تبدیل می کنند سبب آلودگی آب چغندر می شود. سطوح بالای نیتریت می تواند در صورت مصرف به طور بالقوه مضر باشد. یک رژیم غذایی پر نیترات ممکن است با برخی از داروها مانند نیترات آلی ( نیتروگلیسیرین ) و یا داروهای نیتریت مورد استفاده برای آنژین صدری، سیلدنافیل، تادالافیل و وردنافیل تداخل نماید. نوشیدن آب چغندر ممکن است سبب ادرار یا مدفوع قرمز شود. انجمن رژیم غذایی بریتانیا می گوید : چغندر حاوی فلاونوئید به نام آنتوسیانین است که مسئول رنگدانه های عمقی می باشد آنتوسیانین ها، می تواند به بازیابی استرس ورزش در آموزش و رقابت و به مقابله با اثرات آلودگی در بدن کمک کند.

به اشتراک بگذارید : google-reader yahoo Telegram
نظرات دیوار ها


Maryam1360
ارسال پاسخ

بلاگ مفید

rayan_send
ارسال پاسخ

یادش بخیر لبو فروش محل و لبوی داغش ....

مرسی مریم جان بسیار مفید

siamak
ارسال پاسخ

مرسی استاد

Tom Cat
ارسال پاسخ

مطالبی جالب و عالی.
فقط ریز
ممنون