بلاگ كاربران
- عنوان خبر :
بُلداجی؛ پایتخت گَز ایران
- تعداد نظرات : 12
- ارسال شده در : ۱۴۰۱/۱۲/۰۹
- نمايش ها : 66
«گز » نام یکی از شیرینیهای معروفی است که از ترکیب چند ماده مهم که مهمترین آن انگبین، سفیده
تخم مرغ، مغز پسته و بادام است ساخته میشود.«گز» از مجموعه شیرینیها خشک و فرآوردههای
سنتی ایران به شمار میرود که تولید آن متعلق به دوره قاجار و در گذشته نیز به عنوان کالای صادراتی به
جهان عرضه شده است. نخستین کارگاه گزسازی در سال ۱۳۵۲ در بُلداجی تاسیس شد و بَلداجی،
شیرینترین شهر ایران با افزون بر ۲۰ هزار نفر جمعیت می باشد. لازم به ذکر است که گز بلداجی در سال
گذشته ثبت جهانی شده است و با دریافت این نشان جهانی علاوه بر افزایش تولید و صادرات این محصول،
هیچ تولیدی در جهان نمیتواند از برند بلداجی سوءاستفاده کند. بلداجی نام شهری در شهرستان بروجن
و در ۶۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری است.
اگه گناه نباشه...
تا اونجا که دیده بودم گز را با چای و قهوه میل میکنند و این موردی که شما گفتین
را تازه شنیدم.
ممنون از حضورتون
با شراب میچسبه!
اگه گناه نباشه...
کلا شيريني نميخورم بي از 10 سال
اما خوب بود سمت اصفهان به اجبار گاها ميرم و پراز کارخانه گز مي باشد
بسیار عالی دوست عزیزم
کار خوبی می کنی شیرینی زیاد نمیخوری
ممنون دوست خوبم
کلا شيريني نميخورم بي از 10 سال
اما خوب بود سمت اصفهان به اجبار گاها ميرم و پراز کارخانه گز مي باشد
مرسی{h}
خواهش
نوش جان
سپاس
اوم به به
مرسی
بله گز خیلی خوشمزه و لذیذ هست مخصوصا با مغز پسته
متشکرم
خواهش
ممنون از حضورتون
با دستگاه گوارش ما بازی نکنین :)
ممنون از بلاگ
{67}
خواهش.
فقط باید کم مصرف کرد.
چه اطلاعات خوب و جالبی
بله گز خیلی خوشمزه و لذیذ هست مخصوصا با مغز پسته
متشکرم
به به دلمان خواست

با دستگاه گوارش ما بازی نکنین
ممنون از بلاگ