متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران


۲۶- یک صبحانه کانادایی

50-world-s-best-breakfast

آن بخش صبحانه که شبیه تخم مرغ است در واقع Perogie نام دارد. Perogie ها آب پز، پخته شده و یا سرخ شده هستند و از خمیری مانند خمیر پیراشکی که از سیب زمینی، کلم ترش، گوشت، پنیر یا میوه پر شده است، تشکیل شده اند. در کنار این غذا نیز مقداری سوسیس و نان تست سرو شده است.

۲۷- صبحانه در مکزیک

50-world-s-best-breakfast

بشقاب خوش آب و رنگ بالا شامل گوشت گاو، Chilaquiles و دیگر مخلفاتی است که در Manzanillo (یکی از شهرهای مکزیک) خورده می شود. Nachos، پنیر و لوبیا نیز از دیگر مخلفات معمول این صبحانه تند و خوشمزه است.

۲۸- صبحانه روسی

50-world-s-best-breakfast

oladi صبحانه منتخب روسی است که سرخ کردنی است، تا حدودی شبیه پنکیک، درون آن نرم و لطیف و لبه های بیرونی آن ترد است و زمانی لذیذ تر می شود که به همراه خامه ترش، عسل، مربا یا توت تازه سرو شود.

۲۹- صبحانه در ویتنام

50-world-s-best-breakfast

معمولاً شامل مقداری خوراک گوشتی است که با مخلوط سمولینا/فرنی همراه می شود. آنچه در عکس بالا مشاهده می کنید فرنی خوک است. این غذا ترکیبی از دونات چینی، جوانه لوبیا، روده خوک پر شده از گوشت خوک چرخ کرده تند و مخلفات دیگر آن که به هر حال کمی لذیذ تر از نان تست و مرباست.

۳۰- صبحانه در پرو

50-world-s-best-breakfast

ceviche یک غذای محبوب است که در هر سه وعده غذایی یعنی صبحانه، نهار و یا شام مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا یک غذای دریایی است که از ماهی تازه ی خوابانده شده در آب مرکباتی همچون لیمو و فلفل چیلی تشکیل شده است.

۳۱- صبحانه در بولیوی

50-world-s-best-breakfast

صبحانه بولیویایی ها، یک خوراکی به نام Saltenas را شامل می شود که از غذاهای سنتی این کشور است. این خوردنی لذیذ، معمولاً با گوشت و سبزیجات تهیه و به همراه شکر خورده می شود.

۳۲- صبحانه مصری

50-world-s-best-breakfast

غذای مردم مصر در صبحگاهان Ful Madames است. غذایی پر و پیمان که باقلا، نخود، سیر و لیموترش را شامل می شود. این اغذیه که طرفداران زیادی در کشورهای شاخ آفریقا و شبه جزیره عربستان دارد، به همراه روغن زیتون، کاین، سس، تخم مرغ آب پز و برخی سبزیجات سرو می شود.

۳۳- صبحانه در ژاپن

50-world-s-best-breakfast

توفو، به همراه ماهی و برنج، صبحانه محبوب ژاپنی ها و بسیاری کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا به شمار می رود. توفو پنیری مخصوص است که از شیرسویا به دست می آید و یک صبحانه مقوی و نیمه سالم برای ژاپنی ها است.

۳۴- صبحانه در چین

50-world-s-best-breakfast

در چین، صبحانه بسیار شبیه نهار و شام است! نودل، برنج، مرغ و سبزیجات سرخ شده غذای غالب چینی ها را تشکیل می دهد.

۳۵- صبحانه در مالزی

50-world-s-best-breakfast

اگر در مالزی به دنبال یک صبحانه پر طرفدار بگردید، احتمالاً یک کاسه نودل به اضافه تخم مرغ و سبزیجات، همراه با مقادیر متنابهی ادویه جات خوشمزه، چیزی است که شما پیدا می کنید.

۳۶- صبحانه مغول

50-world-s-best-breakfast

گوشت آب پز شده و پر از چربی گوسفند، به همراه آرد، برخی لبنیات و برنج در مغولستان صبحانه به حساب می آید. البته در مناطق غربی این کشور، ممکن است در وعده های غذایی مختلف، گوشت اسب جایگزین گوشت گوسفند شود.

۳۷- صبحانه در بلیز

50-world-s-best-breakfast

بلیز (Belize)، کشوری در آمریکای مرکزی است. همسایه مکزیک و گواتمالا. غذای محبوب مردمان این کشور برای صبحانه، خمیری مثلثی شکل به نام Fry Jack است که در روغن سرخ می شود. این خمیر سرخ شده را معمولاً به همراه لوبیا، تخم مرغ، مربا یا عسل صرف می کنند.

۳۸- صبحانه مجارستانی

50-world-s-best-breakfast

در مجارستان، بیسکوئیتی سنتی به نام Pogácsa، غذایی ثابت و محبوب برای صبحانه محسوب می شود.

۳۹- صبحانه کُره ای

50-world-s-best-breakfast

به مانند مردمان چین، صبحانه در کره هم شباهت زیادی به نهار و شام دارد. یک بشقاب کوچک کیمچی، یک کاسه برنج و یک کاسه سوپ سبزیجات معمولاً غذایی است که بین مردم این سرزمین از محبوبیت برخوردار است.

۴۰- صبحانه پاکستانی

50-world-s-best-breakfast

نانی روغنی به نام Aloo Paratha که از محبوبیت ویژه ای برخوردار است، در پاکستان یکی از غذاهای غالب برای صبحانه است. خمیر این نان به همراه سبزیجات آماده و در ماهی تابه سرخ می شود. این نان به همراه ترشی، ادویه جات و سس های تند سرو می شود و برخی اوقات نیز به همراه چای آن را تناول می کنند.

۴۱- صبحانه در استونی

50-world-s-best-breakfast

این صبحانه شامل نان گندم که روی آن پنیر و کشک مالیده شده است، می باشد که در زبان محلی به نان توست کرمی نیز مشهور است.

۴۲- صبحانه در اُردن

50-world-s-best-breakfast

این صبحانه دارای تنوع بالایی است که شامل فلافل، روغن زیتون، سوسیس گوشت بره، کره و مربا و گوشت گاو می باشد.

۴۳- صبحانه در ونزوئلا

50-world-s-best-breakfast

این خوراک ترکیبی از پنیر تازه، گوشت قیمه و انواع حبوبات و لوبیا می باشد.

۴۴- صبحانه در کلمبیا

50-world-s-best-breakfast

در کلمبیا، شیر، پیازچه یا تره فرنگی و پنیر، صبحانه محبوب مردم را تشکیل شده است.

۴۵- صبحانه در غنا

50-world-s-best-breakfast

صبحانه محبوب و رایج در این کشور آفریقایی واکی می باشد که اساسا از برنج پخته شده به همراه حبوبات تشکیل می شود.

۴۶- صبحانه در اوگاندا

50-world-s-best-breakfast

صبحانه رایج در اوگاندا خوراکی معروف به کاتوگو می باشد که ترکیبی از موز سبز پخته شده مخلوط با گوشت گاو یا سس سبزیجات است.

۴۷- صبحانه در باهاما

50-world-s-best-breakfast

برای تهیه این خوراک، ذرت پوست کنده پخته شده با شیر یا آب و یا ذرت معمولی را با آب در حال جوش مخلوط می کنند تا به شکل فرنی در بیاید. رواج این صبحانه به زمان برده داری برمی گردد که همه برده ها ناچار به خوردن این غذا بوده اند. امروزه میگو و گوشت نیز به این فرنی اضافه می شود.

۴۸- صبحانه در کاستاریکا

50-world-s-best-breakfast

گالوپینتو صبحانه رایج و استاندارد در کاستاریکا می باشد که از لوبیای سیاه، نوعی کرم ترش، سالسالا و نان ذرت مکزیکی تشکیل شده است. اهالی کاستاریکا معمولا مقداری آووکادو و بارهنگ رسیده سرخ شده یا گوشت سرد هم در کنار این صبحانه میل می کنند.

۴۹- صبحانه در جمهوری دومینیکن

50-world-s-best-breakfast

این صبحانه که به مانگیو معروف است از بارهنگ جوشیده شده با کره، سوسیس، پنیر و تخم مرغ تشکیل شده است. این صبحانه را با یک فنجان شکلات داغ میل می نمایند.

۵۰- صبحانه ترکی

50-world-s-best-breakfast

یک صبحانه کامل ترکی شامل چند نوع پنیر، کره، زیتون، گوجه فرنگی، خیار، مربا، عسل و گوشت ادویه دار می باشد.

***

تمامی این صبحانه ها با اینکه به ذائقه مردمان همان کشور بیشتر سازگار است، اما مطمئناً باید غذاهای خوشمزه ای باشند. به نظر شما کدام صبحانه خوشمزه تر است؟

به اشتراک بگذارید : google-reader yahoo Telegram
نظرات دیوار ها


mona_rt
ارسال پاسخ

جالب بود..مرسی