متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران


در ارتفاعات بالا، فشار اتمسفر کمتر از سطح دریا است، بنابراین نقطه جوش در ارتفاعات بالا بسیار پایین است، به این معنی که آب بسیار سریع و در دمای پایین می جوشد. غذای داخل آن حرارت کافی برای پختن نمی گیرد و در نتیجه پختن غذا در ارتفاعات دشوار است.
استفاده از زودپز در چنین شرایطی با افزایش فشار داخل زودپز به دلیل بخار تولید شده در داخل آن، به افزایش زمان جوش کمک می کند. نقطه جوش افزایش می یابد و در نتیجه زمان رسیدن به دما افزایش می یابد و پخت بهتر است زیرا غذا برای مدت طولانی گرم می شود.
در ارتفاعات پایین
نقطه جوش مایع در ارتفاعات پایین بیشتر از ارتفاعات بالاست، بنابراین نگران زمان کمتری برای پخت غذا نباشیم. در واقع سعی می کنیم زمان پخت را کاهش دهیم تا غذا سریعتر پخته شود. حتی مقدار کمتر آب می تواند فشار بخار خوبی ایجاد کند و با فشار تولید شده در داخل اجاق گاز برابر شود. اما مقدار کمتر آب زمان کمتری برای رسیدن به دمای خاص نسبت به مقدار بیشتر آب (به عنوان Q=mcδtQ=mcδt) و در نتیجه جرم کمتر، زمان کمتری برای رسیدن به حرارت مورد نیاز و در نتیجه پخت سریعتر طول می کشد.
سوالات
1. آیا این را کاملاً فهمیده ام یا چیز دیگری در آن وجود دارد؟
2. آیا فشار بخار آب داخل اجاق گاز باید برابر با فشار بخار تولید شده از خود باشد تا بجوشد؟
3. چگونه زودپز زمان پخت در ارتفاعات بالا را افزایش می دهد و زمان پخت را در ارتفاع پایین کاهش میده که اساساً یکسانه
4. من اینا رو میدونم دمای بحرانی دمایی است که در آن گاز به مایع تبدیل میشه. نقطه جوش دمایی است که در آن تمام حجم مایع شروع به تبدیل شدن به گاز می کند.
نقاط بحرانی و نقطه جوش چگونه متفاوتند در نقطه جوش، حرکت مولکولی تا حدی بر نیروهای مایع غلبه می کند و در نقطه بحرانی، به طور کامل بر نیروهای مایع غلبه می کنه تئوری
حل شرط فوق میگه (p/V)T=0(∂p/∂V)T=0برای معادله واندروالس، یک می تواند نقطه بحرانی را به عنوان محاسبه کند
Tc=8a27Rb،Vc=3nb، quadpc=a27b2.Tc=8a27Rb،Vc=3nb، quadpc=a27b2.
با این حال، معادله واندروالس هم بر اساس یک نظریه میدان میانگین، نزدیک به نقطه بحرانی نیست. به ویژه، قوانین مقیاس بندی اشتباه را پیش بینی می کنه
برای تجزیه و تحلیل خواص سیالات نزدیک به نقطه بحرانی گاهی اوقات متغیرهای حالت کاهش یافته نسبت به ویژگی های بحرانی تعریف میشن
Tr=TTc,pr=ppc,Vr=VRTc/pc.Tr=TTc,pr=ppc,Vr=VRTc/pc.
اصل حالات متناظر نشان می دهد که مواد در فشارها و دماهای کاهش یافته یکسان دارای حجم کاهش یافته مساوی هستند. این رابطه تقریباً برای بسیاری از مواد صادق است، اما برای مقادیر زیاد pr به طور فزاینده ای نادرست می شود.
چگونه شبیه هستند؟
آیا رابطه ریاضی بین آنها وجود داره
زودپز فشار داخل اجاق گاز را بدون توجه به ارتفاعی که در آن پخت و پز انجام می شود، به همان فشار مطلق افزایش می دهد. یک مقدار معمولی برای فشار داخلی حدود 2 اتمسفر مطلق است که دمای پخت داخلی را حدود 120 درجه سانتیگراد می کند. (بخار برای فرار به تنظیم‌کننده فشار (وزن) فشار می‌آورد، نه جو بیرون. مثل شیر اطمینان یک لوکوموتیو بخار که فشار را در حد معینی نگه می‌داره تا دیگ منفجر نشه
دمای داخل زودپز هنگام بخارپز (120 درجه سانتیگراد) بسیار کمتر از دمای بحرانی آب (حدود 374 درجه سانتیگراد) است، بنابراین این فاکتور به هیچ وجه وارد زمان پخت نمی شود.
اگرچه درست است که فشار توسط وزنه ای تنظیم می شود که یک سوراخ کوچک را می بندد و وزن بدون توجه به ارتفاع ثابت است، به یاد داشته باشید که فشار محیط بیرون اجاق گاز نیز نیروی رو به پایینی را بر وزن وارد می کند که در مخالفت با وزن است. فشار داخلی که نیرویی رو به بالا ایجاد می کند. در ارتفاعات بالاتر فشار داخلی نمی تواند به همان اندازه بالا برود قبل از اینکه بر فشار خارجی پایین غلبه کند تا وزن را بالا ببرد. نتیجه این است که فشار داخلی دقیقاً به اندازه اختلاف فشار محیط به دلیل ارتفاع کمتر است. این به این معنی است که نقطه جوش داخل اجاق گاز در ارتفاع بالاتر تا حدودی کمتر است، اگرچه هنوز بالاتر از دمای خارج از زودپز است.
بنابراین در ارتفاع بالاتر باید زمان پخت را افزایش دهید: سوالات متداول PSI اجاق گاز فشاری
وزن رگولاتور با ارتفاع تغییر می کند. من نمی دانم این متغیر چقدر قابل توجه است.
اگر حجم هوای زودپز به دلیل ارتفاع کمتر باشد، زودپز بیشتر طول می کشد تا به حداکثر فشار برسد.

به اشتراک بگذارید : google-reader yahoo Telegram
نظرات دیوار ها


rohamavation
ارسال پاسخ

اینها از روی مطالب خودم در سایت هوپا هست میتونید ببینید .اونجا خودم کاملشو اوردم .

marya1370
ارسال پاسخ

اینارو از کجا کپی میکنی؟ ادرسشو بذار خودتو اذیت نکن