متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران


یکی از مهم ترین تصمیمات هر فرد در زندگی ازدواج می باشد، اشتباه در انتخاب می تواند آینده فرد را به طور کامل تحت تاثیر قرار دهد. در این مقاله نشانه های دروغگویی در خواستگاری ذکر شده است که می تواند به زوجین در انتخاب درست و صحیح همسر آینده کمک کند.

 

شناخت خواستگار

شناخت خواستگار نیاز به دقت زیادی دارد برای این کار می توانید به مشاور ازدواج مراجعه کرده و از نظر تخصصی او کمک بگیرید.

 

بخاطر داشته باشید که زندگی با فرد دروغگو ممکن نمی باشد بنابراین حتما به علائم زیر توجه کنید. علاوه بر این بخاطر داشته باشید که فردی که بیان می کند همیشه واقعیت را می گوید بیش تر احتمال دارد که دروغ بگوید.

 

حرف زدن وسواسی

سعی کنید سوالات خود را به اشکال متفاوت مطرح کنید، اگر عصبی یا نگران شد ممکن است دروغ گفته باشد زیرا افراد دروغ گو حافظه کوتاهی دارند و نگران هستند که نتوانند پاسخ یکسانی ارائه دهند. البته این همیشه به این معنی نمی باشد، توجه داشته باشید که جلسه خواستگاری باعث استرس طرفین می شود بنابراین ممکن است با استرس پاسخ دهند یا نگران به نظر برسند.

 

پیشنهاد مشاور: دروغ و پنهان کاری در ازدواج، چه مسائلی را نباید پنهان کرد؟

 

 

نشانه های دروغگویی در جلسه خواستگاری

ژست های مخصوص| نحوه پرسیدن سوالات خواستگاری

سرفه کردن مکرر، دزدیدن چشم ها، عقب بردن تنه و تکان دادن بیش از حد پا می تواند نشانه اضطراب فرد باشد، البته باز هم بخاطر داشته باشید که اضطراب او ممکن است مربوط به جلسه خواستگاری باشد.

 

زبان بدن همیشه می تواند کمک کننده باشد، بسیاری از افراد تصور می کنند که زبان بدن معنی خاصی به دنبال ندارد اما با توجه به جزئیات می توان به بسیاری از نکات پی برد. ناهماهنگی میان زبان با زبان بدن می تواند به شما در تشخیص دروغ کمک کند. به طور مثال اگر جواب مثبت بدهد ولی سر خود را به نشانه نه تکان بدهد یا عقب ببرد یعنی دروغ می گوید یا به حرف خود مطمن نیست.

 

صدای خیر زیر یا خیلی بم

بسیاری از روانشناسان اعتقاد دارند که صدا می تواند نشان دهد که فرد دروغ می گوید یا خیر. زیرا این مغز ماست که صدا را کنترل و تنظیم می کند بنابراین تن صدا اهمیت زیادی دارد. فرد دروغ گو از آشکار شدن دروغ خود می ترسد بنابراین تن صدای خود را تغییر می دهد.

 

ارائه جزئیات کم| نحوه پرسیدن سوالات خواستگاری

افراد دروغگو سعی می کنند از ارائه جزئیات خودداری کنند یا به زمان زیادی برای فکر کردن در مورد جزئیات نیاز دارند. بنابراین هنگام پرسش سوالات سعی کنید جزئیات را نیز در نظر بگیرید. اگر سوالات را تنها با یک جمله پاسخ می دهد می توانید با سوالات دیگر جزئیات را مشخص کنید.

 

هماهنگی با پاسخ های شما

برخی اوقات متوجه می شوید که طرف مقابلتان تمام پاسخ های خود را تغییر می دهد تا با شما هماهنگ شود. البته توجه داشته باشید که این کار ممکن است برای جلب محبت شما بوده و قصد دروغگویی نداشته باشد اما پرسش سوالات متفاوت و جزئی می تواند به شناخت بهتر کمک کند. 

 

دروغ برای بسیاری از افراد یک وسیله است که باعث می شود جذاب تر به نظر رسیده و زندگی خود را پرهیجان تر نشان دهند. در حقیقت دروغ به آن ها هیوتی می دهد که در حقیقت وجود ندارد.

تنفس آن ها تغییر می کند

وقتی دروغ می گوییم بدن ما پاسخ می دهد. ضربان قلب و جریان خون ما تغییر می کند، به این معنی که سنگین تر نفس می کشیم و حتی ممکن است به سرفه افتاده یا احساس کنیم که شروع به قرمز شدن می کنیم.

 

سعی می کنند بحث را تغییر دهند

افرادی که نمی خواهند واقعیت را در مورد موضوع بیان کنند سعی می کنند بحث را تغییر داده یا از موضوع فرار کنند. اگر حرف های آن ها به چالش کشیده شود بسیار عصبی و پرخاشگر شده و سعی می کنند با پرخاشگری شما را مقصر جلوه دهند.

 

عزت نفس پایین

افراد دروغگو عزت نفس پایینی داشته و حتی درگیر اضطراب هستند بنابراین از دروغ کمک می گیرند تا ضعف خود را پنهان کرده و شخصیت بزرگی برای خودشان بسازند.

منبع:کانون مشاوران ایران-تشخیص دروغگویی در جلسه خواستگاری

به اشتراک بگذارید : google-reader yahoo Telegram
نظرات دیوار ها


نخستین نظر را ایجاد نمایید !