متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران


برای طی مراحل طلاق چه باید کرد؟

 

مراحل طلاق توافقی به چه صورت می باشد؟ تصمیم گیری برای جدایی و طلاق یکی از حساس ترین موقعیت هایی می باشد که زوجین با آن رو برو می شوند، فرآیند طلاق یک پرسه طولانی می باشد و به خاطر تنش های زوجین و عدم سازش نهایی زن و مرد به وجود می آید و در طی مراحل طلاق عاطفی، دادخواست طلاق، حضور مرتب در دادگاه و جدایی کامل صورت می گیرد. طلاق توافقی یکی از انواع طلاق می باشد که در طی آن زوجین برای آخرین بار در تمام مراحل طلاق توافقی و رسیدگی به پرونده به تفاهم می رسند و هم چنین در مورد موضوعاتی مانند مهریه، نفقه، حضانت فرزندان و غیره به توافق رسیده اند و در دادگاه حاضر می شوند.

 

در ادامه این مقاله به بررسی مراحل طلاق توافقی می پردازیم و به طور خلاصه آن ها را مرور می کنیم.

 

طلاق توافقی زن و مرد

طلاق توافقی در فضایی منطقی بین زوجین به وجود می آید و زن و مرد بدون هیچ ناراحتی و با احترام از یکدیگر جدا می شوند، در طلاق توافقی حقوق مادی و معنوی زن و مرد حفظ می شود و در عمل سعی می شود تا شرایط طلاق آسان شود و آسیب های آن برای هر دو نفر کاسته شود.

 

در صورتی که طرفین طلاق، تمایل داشته باشند تا مفاد قرارداد ضمن عقد بازنگری شود، امکان توافق مجدد وجود دارد و توافق بر سر حداقل حقوق اساسی و تغییر مفاد قرارداد ضمن عقد در این مرحله از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

 

در صورتی که دو طرف موافقت نامه شان را اعلام کنند این موافقت نامه همراه با دادخواست طلاق از سوی مرد یا زن که دارای حق طلاق می باشند به دادگاه ارائه می شود و بقیه اقدامات طلاق توافقی صورت می گیرد.

مزایای طلاق توافقی چیست؟

اجتناب از صرف هزینه و وقت زیاد در فرایندهای حقوقی و قانونی

حفظ احترام و کرامت زن و مرد

کاهش یافتن صدمات روحی و اجتماعی

امکان تحقق درصد نامناسبی از مطالبات زن و مرد در زمان کوتاه

داشتن بار مثبت همراه با یادگیری مهارت احترام و انتخاب عاقلانه در زوجین

مشکلات و محدودیت های طلاق توافقی

زمانی که مسئله طلاق توافقی مطرح می شود لزوم و اجبار برای حضور در دادگاه از طرفین سلب می شود و این به این معنی است که طرفین برای حضور در دادگاه باید با یکدیگر به توافق برسند به عنوان مثال در شرایطی که شوهر از آمدن به دادگاه سر باز بزند در این حالت مراحل طلاق توافقی به وضعیتی طولانی مدت و مشکل ساز تبدلی خواهد شد، البته برای حل این مشکل راه حلی وجود دارد و شما می توانید زمان ثبت دادخواست طلاق خود الزام حضور به دادگاه را در تعهدات دو طرف ذکر نمایید تا در ادامه روند طلاق با مشکلی رو به رو نشوید.

منبع:کانون مشاوران ایران-مراحل طلاق توافقی | کاملترین مراحل با توضیحات

به اشتراک بگذارید : google-reader yahoo Telegram
نظرات دیوار ها


arezoo1200
ارسال پاسخ

لایک