متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران


تعداد افرادی که همه روزه در گپ و گفت های روزمره، به سیگار کشیدن دعوت می شوند و یا در معرض دود دست دوم انواع مخدرها از جمله قلیان و سیگار قرار می گیرند، اصلا کم نیست.

 

بسیاری از افراد معتقدند با یک بار سیگار کشیدن اتفاقی نمی افتد اما با مرور زمان شاهد وابستگی جسمی و روانی آن ها به نیکوتین هستیم که تبعات جبران ناپدیری را به دنبال دارد.

 

ترک دخانیات و موادی مانند سیگار و قلیان آنقدر ها هم که فکر می کنید ساده نیست و امری زمان بر و پر مشقت است.

 

در صورتی که شما نیز در دسته ی مصرف کنندگان دخانیات قرار دارید و قصد دارید تا با ترک اعتیاد و مصرف آن به خودتان کمک کنید با ادامه ی مطلب همراه باشید.

 

آمار حیرت آور مرگ و میر ناشی از مصرف دخانیات!

بررسی های انجام شده، دخانیات را به عنوان مهم ترین عامل قابل پیشگیری مرگ و میر معرفی کرده اند.

 

بر اساس امارهای موجود، در قرن بیستم رقمی بیشتر ای یکصد میلیون نفر از مردم جهان به دلیل مصرف دخانیات جان خود را از دست داده اند و ادامه یافتن این روند می تواند منجربه مرگ بیش از یک میلیارد نفر از مردم در قرن بیست و یکم شود.

 

این رقم در مقایسه با سایر عوامل مرگ و میر غیر قابل کنترل مانند بلایای طبیعی کاملا وحشتناک و نیازمند اقدامات سلامت محور فوری است.

 

مشاورکو - ترک اعتیاد و مصرف مواد

مشاورکو – ترک اعتیاد و مصرف مواد

تاثیرات نیکوتین بر بدن را بیشتر بشناسید

مصرف نیکوتن و تنباکو منجر به بیماری های قلبی و سکته قلبی شده است و تعداد زیادی از مصرف کنندگان در اثر این بیماری ها جان خود را از دست داده اند.

مصرف کنندگان نیکوتین و دخانیات دو برابر بیشتر از مزدم عادی در معرض سکته های مغزی قرار دارند.

آسیب پرزهای ریه و ایجاد بیماری هایی مانند پرونشیت، از جمله عوارض مواد مخدر بر ریه هاست. همچنین آسیب به گلبول های سفید فاگوسیت می تواند منجر به آمفیزم نیز شود که در طی آن توانایی ریه برای جذب اکسیژن کاهش یافته و تنفس به شدت دشوار می شود.

کاهش قابل توجه اشتها، مشکلات چشایی، التهاب لثه و تخریب بافت های محافظ استخوانی، کرون و التهاب دیواره روده نیز از جمله اثرات مخدرها بر دستگاه گوارش است.

تاثیرات نیکوتین بر ۱۴ نوع سرطان از جمله سرطان ریه، معده، مثانه، خون، لوزالمعده، پستان، کبد و.. بررسی و تایید شده است.

تاثیرات مصرف دخانیات بر پوست نیز شامل پیری زودرس، چروکیدگی، از بین رفتن چربی زیر جلدی و بیرون زدگی کاسه ی چشم است که علاوه بر پوست از طریق شکننده شدن موها، ناخن ها و خاکستری شدن موها بخش های وسیع تری از بدن را درگیر می کند.

منبع:مشاور کو:مرکز مشاوره روانشناسی و مشاوره آنلاین-کاربردی ترین روش ترک اعتیاد و مصرف دخانیات

به اشتراک بگذارید : google-reader yahoo Telegram
نظرات دیوار ها


نخستین نظر را ایجاد نمایید !