متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران



1 – اگر کاهو تلخ است، می‌توانید آن را چند دقیقه‌ای (حدودا 15 دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.

2 – میوه‌های قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.

3 – همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیكی درباز در یخچال قرار دهید. سیب گازی از خود متصاعد می‌كند كه به بهتر رسیدن سایر میوه‌ها و سبزی‌ها كمك خواهدكرد، بنابراین اگر میوه نرسیده‌ای دارید،‌ از سیب برای رسیدن سریع‌تر آن استفاده كنید.

4 – هنگام سرخ‌كردن موادغذایی، حرارت را از 180 درجه سانتی‌گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ‌كردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاك كنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ كنید اما بعد از 8 بار حتما ظرف را بشویید. موادغذایی سرخ شده را در اتمام كار روی حوله كاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود.

5 – برای خوش‌طعم شدن ماهی سرخ‌شده، چند دقیقه‌ای آن را در شیر نمك زده یا خامه تازه یا سیب‌زمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می‌توانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه كنید.

6 – هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر ‌شود.

7 – برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.

8 – اگر به غذا بیش از حد فلفل زده‌اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

9 – برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد كردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آبجوش قل بزند. حتی می‌توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید.

10 – برای گرفتن بوی كلم در غذا می‌توانید از تكه‌ای نان خشك یا یك قاشق سوپخوری آرد استفاده كنید.

11 – برای نگهداری سبزی‌ها بعد از شستشو، آنها را در حوله كاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یك كیسه پلاستیكی، در یخچال قرار دهید.

12 – اگر می‌خواهید رنگ و بوی ادویه‌های قرمزرنگ حفظ شود، آنها را در یخچال نگهداری كنید.

13 – اگر گوجه‌فرنگی‌ای خریده‌اید كه هنوز كاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل كنید.

14 – برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نكنید بلكه با كمك یك برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاك كنید و بعد با آب (در حد یك آبكشی ساده) بشویید.

15 – برای اینکه برنج سفید شود، می‌توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.

16 – اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

17 – اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن كمی کره یا روغن روی آن بمالید.

18 – برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم‌ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت كمی آنها را آبکش كنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.

19 – برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار‌ پیازها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهندكرد.

20 – به جای شكستن تخم‌مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده كنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم‌مرغ وارد غذا نمی‌شود.

تشکراز sarra2015عزیزم به خاطرهمکاریش دربلاگ

نظرات دیوار ها


aidajan
ارسال پاسخ

با تشکر از زحمات شادی خانم،این ترفندها خیلی هاش کارآیی ندارد،مثلا برنج با ماست سفید نمی مونه چون با قل خوردن ماست میبرد و برنج طعم بدی میگیرد و بهم میچسبد سرکه یا کمی شیر برنج سفید میکنه،البته سرکه با شیر نریزید که اون هم میبرد ....باز هم تشکر

(:
ارسال پاسخ

بلاکی مفید ممنون دست همگی درد نکنه

ѕнєуɗα
ارسال پاسخ
AaTanhayetanha
ارسال پاسخ
elaheh_62
ارسال پاسخ

سلام
تشکر از بلاگ خوب و مفیدتون شادی جان
همچنین ممنون ازسارا خانوم که زحمت کشیدن و همکاری کردن

tarane71
ارسال پاسخ
shadi1357
ارسال پاسخ

تشکرازدوستان عزیزم به خاطررای ونظراتتون انشاله نکاتی که توبلاگ مطرح شده براتون قابل استفاده باشه
وتشکرویژه ازسارای عزیزم

hedieh
ارسال پاسخ
Sana70
ارسال پاسخ
sharareh72
ارسال پاسخ

سپاس

یاغش
ارسال پاسخ

مفید و عالی
ممنون شادی خانوم

peyman0082
ارسال پاسخ

چه باحال
ممنون شادی خانوم

shana27
ارسال پاسخ

بسیار عالی

marya1370
ارسال پاسخ

ممنون

30sadaf
ارسال پاسخ

دروووووووووووود سپاااااس از زحماتتون و لایک

saraaa220
ارسال پاسخ

بسیار عالی و مفید
ممنون

samaye1374
ارسال پاسخ

زیبا بود مرسی.

آرش
ارسال پاسخ

باشین


AZAD
ارسال پاسخ

تشکر
خیلی خوب بودن

khoobyar
ارسال پاسخ

ممنونم دوست گرامی

آشپزی واقعا برای من یکی از کارای لذت بخشه

با چنتایی از مواردی که لطف کردید سر و کار داشتم . ممنون . مفید بود


Pari123
ارسال پاسخ

ممنون از ترفند های مفیدتون
خسته نباشید

nazi1994
ارسال پاسخ

mamnun az rahnamaeiatun.....
jaleb bud