بلاگ كاربران
- عنوان خبر :
چند ترفند مهم در آشپزی
- تعداد نظرات : 22
- ارسال شده در : ۱۳۹۶/۰۲/۳۱
- نمايش ها : 1052
1 – اگر کاهو تلخ است، میتوانید آن را چند دقیقهای (حدودا 15 دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.
2 – میوههای قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.
3 – همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیكی درباز در یخچال قرار دهید. سیب گازی از خود متصاعد میكند كه به بهتر رسیدن سایر میوهها و سبزیها كمك خواهدكرد، بنابراین اگر میوه نرسیدهای دارید، از سیب برای رسیدن سریعتر آن استفاده كنید.
4 – هنگام سرخكردن موادغذایی، حرارت را از 180 درجه سانتیگراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخكردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاك كنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ كنید اما بعد از 8 بار حتما ظرف را بشویید. موادغذایی سرخ شده را در اتمام كار روی حوله كاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود.
5 – برای خوشطعم شدن ماهی سرخشده، چند دقیقهای آن را در شیر نمك زده یا خامه تازه یا سیبزمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز میتوانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه كنید.
6 – هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.
7 – برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.
8 – اگر به غذا بیش از حد فلفل زدهاید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
9 – برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد كردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آبجوش قل بزند. حتی میتوانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید.
10 – برای گرفتن بوی كلم در غذا میتوانید از تكهای نان خشك یا یك قاشق سوپخوری آرد استفاده كنید.
11 – برای نگهداری سبزیها بعد از شستشو، آنها را در حوله كاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یك كیسه پلاستیكی، در یخچال قرار دهید.
12 – اگر میخواهید رنگ و بوی ادویههای قرمزرنگ حفظ شود، آنها را در یخچال نگهداری كنید.
13 – اگر گوجهفرنگیای خریدهاید كه هنوز كاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل كنید.
14 – برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نكنید بلكه با كمك یك برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاك كنید و بعد با آب (در حد یك آبكشی ساده) بشویید.
15 – برای اینکه برنج سفید شود، میتوانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.
16 – اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.
17 – اگر میخواهید سیبزمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن كمی کره یا روغن روی آن بمالید.
18 – برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلمها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت كمی آنها را آبکش كنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.
19 – برای سرخ شدن سریعتر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریعتر سرخ میشوند و طعم بهتری پیدا خواهندكرد.
20 – به جای شكستن تخممرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده كنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخممرغ وارد غذا نمیشود.
با تشکر از زحمات شادی خانم،این ترفندها خیلی هاش کارآیی ندارد،مثلا برنج با ماست سفید نمی مونه چون با قل خوردن ماست میبرد و برنج طعم بدی میگیرد و بهم میچسبد سرکه یا کمی شیر برنج سفید میکنه،البته سرکه با شیر نریزید که اون هم میبرد ....باز هم تشکر
بلاکی مفید ممنون دست همگی درد نکنه
لایک
سلام
تشکر از بلاگ خوب و مفیدتون شادی جان
همچنین ممنون ازسارا خانوم که زحمت کشیدن و همکاری کردن
تشکرازدوستان عزیزم به خاطررای ونظراتتون انشاله نکاتی که توبلاگ مطرح شده براتون قابل استفاده باشه
وتشکرویژه ازسارای عزیزم
سپاس
مفید و عالی
ممنون شادی خانوم
چه باحال
ممنون شادی خانوم
بسیار عالی
ممنون
دروووووووووووود سپاااااس از زحماتتون و لایک
بسیار عالی و مفید
ممنون
زیبا بود مرسی.
باشین
تشکر
خیلی خوب بودن
ممنونم دوست گرامی
آشپزی واقعا برای من یکی از کارای لذت بخشه
با چنتایی از مواردی که لطف کردید سر و کار داشتم . ممنون . مفید بود
ممنون از ترفند های مفیدتون
خسته نباشید
mamnun az rahnamaeiatun.....
jaleb bud