متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران


Related image

مواد خمیر
شکر .......8قاشق سوپخوری
شیر .........1/2 پیمانه
آب ولرم.......1/2 پیمانه
روغن مایع ...... 2قاشق غدا خوری
خمیر مایه........2قاشق غذاخوری
کره .............1/3پیمانه
نمک ............خیلی کم
تخم مرغ .......2عدد
آرد .......درحدی که بدست نچسبه
مواد کرم
شکر .........1پیمانه سرخالی
شیر..........1و1/2پیمانه
وانیل شکری.....1قاشق چایخوری
نشاسته ذرت.........1/4پیمانه
کره.......... 2قاشق غذاخوری


خمیر
ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایه رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان (من تو یه قابلمه کوچیک سرخ کردم که زیاد روغن اسراف نشه)سرخ میکنیم و می‌گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم .بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکیها میکشیم و پودر نارگیل میریزیم.
کرم
شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم .
نوش جانchef emoticon


نظرات دیوار ها


Sana70
ارسال پاسخ

ممنون شادی جان

ѕнєуɗα
ارسال پاسخ

پیراشکی کرم دار

شادی جان

ashpazi
ارسال پاسخ

تشکرازدوستان عزیزم به خاطرنظرورایشون انشاله این پیراشکی خوشمزه رودرست کنند درکنارخانواده ازخوردنش لذت ببرن

ashpazi
ارسال پاسخ

marya1370 :
من اون کرِم های وسطشو همیشه جُدا میکنم نمیخورم، چیه اخه {17}{7}
ممنون {67}

من برعکس شما کرم وسطش روبیشتردوست دارم
تشکرعزیزم

samiraa1378
ارسال پاسخ

عالییییی ممنووون

ORMAJD
ارسال پاسخ

,اووومممم عجب چیزیه به به عااالییی
دستت طلااا نوووش جااان

elaheh_62
ارسال پاسخ

سلام
تشکر شادی جان

AaTanhayetanha
ارسال پاسخ

نوش جان

یاغش
ارسال پاسخ

بسیارم عالی

marya1370
ارسال پاسخ

من اون کرِم های وسطشو همیشه جُدا میکنم نمیخورم، چیه اخه
ممنون

آرش
ارسال پاسخ

خیلی هم خوشمززه


خزان
ارسال پاسخ

سپاس شادی خانم عزیز


ashpazi
ارسال پاسخ

تشکرازدوستان عزیزم به خاطررای ونظرشون

mahdiyar2012
ارسال پاسخ

ممنون از تلاشتون شادی خانوم

ولی من فقط با این بلاگتون دهنمو مزه مزه کردم.. کاری از دست برنمیامد جز دیدن عکس عصرانتون

hedieh
ارسال پاسخ
پریسا
ارسال پاسخ
mahdi0077
ارسال پاسخ

ashpazi :
خیلی هم عالی
عکسش روبرای ماهم بفرستید :)
{67}

چشم اگه خوب در اومد حتما ولی اگه خراب شد

ashpazi
ارسال پاسخ

mahdi0077 :
مررررسی من همیشه عصرونه درست میکنم این دفعه اینو درست میکنم ببینم چجوری میشه :-?
{h}{h}{h}

خیلی هم عالی
عکسش روبرای ماهم بفرستید

ashpazi
ارسال پاسخ

SAHARAZAD :
تشکر :)
حتما می پزم . نمیشه جای خمیر مایع از بکینگ پودر استفاده کرد؟
بازم ممنونم

نه عزیزم حتما باید ازخمیرمایه استفاده کرد
تشکرازشما

mahdi0077
ارسال پاسخ

مررررسی من همیشه عصرونه درست میکنم این دفعه اینو درست میکنم ببینم چجوری میشه

AZAD
ارسال پاسخ

تشکر
حتما می پزم . نمیشه جای خمیر مایع از بکینگ پودر استفاده کرد؟
بازم ممنونم