بلاگ كاربران
- عنوان خبر :
پیراشکی کرم دار
- تعداد نظرات : 21
- ارسال شده در : ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
- نمايش ها : 843
مواد خمیر
شکر .......8قاشق سوپخوری
شیر .........1/2 پیمانه
آب ولرم.......1/2 پیمانه
روغن مایع ...... 2قاشق غدا خوری
خمیر مایه........2قاشق غذاخوری
کره .............1/3پیمانه
نمک ............خیلی کم
تخم مرغ .......2عدد
آرد .......درحدی که بدست نچسبه
مواد کرم
شکر .........1پیمانه سرخالی
شیر..........1و1/2پیمانه
وانیل شکری.....1قاشق چایخوری
نشاسته ذرت.........1/4پیمانه
کره.......... 2قاشق غذاخوری
خمیر
ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایه رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان (من تو یه قابلمه کوچیک سرخ کردم که زیاد روغن اسراف نشه)سرخ میکنیم و میگذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم .بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکیها میکشیم و پودر نارگیل میریزیم.
کرم
شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم .
نوش جان
ممنون شادی جان
پیراشکی کرم دار
شادی جان
تشکرازدوستان عزیزم به خاطرنظرورایشون انشاله این پیراشکی خوشمزه رودرست کنند درکنارخانواده ازخوردنش لذت ببرن
ممنون {67}
من برعکس شما کرم وسطش روبیشتردوست دارم
تشکرعزیزم
عالییییی ممنووون
,اووومممم عجب چیزیه به به عااالییی
دستت طلااا نوووش جااان
سلام
تشکر شادی جان
نوش جان
بسیارم عالی
من اون کرِم های وسطشو همیشه جُدا میکنم نمیخورم، چیه اخه
ممنون
خیلی هم خوشمززه
سپاس شادی خانم عزیز
تشکرازدوستان عزیزم به خاطررای ونظرشون
ممنون از تلاشتون شادی خانوم
ولی من فقط با این بلاگتون دهنمو مزه مزه کردم.. کاری از دست برنمیامد جز دیدن عکس عصرانتون
عکسش روبرای ماهم بفرستید :)
{67}
چشم اگه خوب در اومد حتما ولی اگه خراب شد
{h}{h}{h}
خیلی هم عالی
عکسش روبرای ماهم بفرستید
حتما می پزم . نمیشه جای خمیر مایع از بکینگ پودر استفاده کرد؟
بازم ممنونم
نه عزیزم حتما باید ازخمیرمایه استفاده کرد
تشکرازشما
مررررسی من همیشه عصرونه درست میکنم این دفعه اینو درست میکنم ببینم چجوری میشه
تشکر
حتما می پزم . نمیشه جای خمیر مایع از بکینگ پودر استفاده کرد؟
بازم ممنونم