متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران


http://up.hamkhone.ir/6/c504efe4767eca70f87874f264f9c336.jpg
 

آرد: 4 قاشق غذاخوری
شکر: 6 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو: 2 قاشق چایخوری
وانیل: کمی
تخم مرغ: ١عدد
شیر: 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

• طرز تهیه:
اول همه مواد خشک رو با هم مخلوط می‌کنیم که اگر چند بار الک کنیم حین مخلوط کردن، کیک ترد تر و خوشمزه تر میشه. سپس تخم مرغ را کاملا هم می‌زنیم. بعد شیر و روغن رو اضافه کرده و همه مواد رو با هم مخلوط می‌کنیم. فنجان‌های کیک رو کمی چرب می‌کنیم. مواد رو تا نصف فنجان می‌ریزیم. ظرف مورد نظر و دارای عمق مناسبی رو انتخاب کرده فنجان ها رو در اون می‌چینیم تا نصف ارتفاع فنجان ها درون ظرف (ماهیتابه، قابلمه یا ...) آب جوش میریزیم.
در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی می‌گذاریم. بعد از اتمام 15 دقیقه شعله رو خاموش کرده و تا ١٠دقیقه درب اون رو باز نمی‌کنیم تا پف کیک نخوابه. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل یا هر چیزی تزیین می‌کنیم. توجه داشته باشید این دستور برای 2-3فنجان کیک است.

• نکته:
 من همیشه ابتدا کاپ های حاوی مواد کیک رو در ظرف می چینم بعد آب رو از یه گوشه داخل ظرف اضاف میکنم اینجور مقدار آب راحت تر تنظیم میشه. اگر اول آب در ظرف بریزید و سپس فنجان ها رو بچینید ممکنه آب بالا بیاد و موقع جوش خوردن داخل فنجان های کیک آب بِره که بعد به هیچ عنوان دیگه نمیشه کاریش کرد حتی اگه زمان بیشتری روی اجاق بمونه و یا توی مایکروویو بذارید و دیگه کیکتون خراب میشه.
 دو تا کیک کناری وانیلی هستش که من یه مقدار از همین مواد رو جدا کردم و بهش پودر کاکائو اضافه نکردم.

یه عصرونه ی فوق العاده راحت، فوری و خوشمزه

نظرات دیوار ها


ѕнєуɗα
ارسال پاسخ
خزان
ارسال پاسخ

تشکر از همه دوستان عزیز و شادی گلم

ashpazi
ارسال پاسخ

باتشکرازدوستان عزیزم به خاطررای ونظرشون انشاله این کیک خوشمزه رودرست کنن وازخوردنش درجمع خانواده لذت ببرند

mahdiyar2012
ارسال پاسخ

ممنون و تشکر

پریسا
ارسال پاسخ
ORMAJD
ارسال پاسخ

به به این کیک عالیه
خواهرم که عاشقشه تا دلش میخواهد میگه پاشو برامون درست کن خخخ
دستت طلاااا خزان جان نوش جووونتون
مرسی شادی گلی

69sheida
ارسال پاسخ

بسیار عالی. خسته نباشید

خزان
ارسال پاسخ

shadi1357 :
تشکرازدوستان عزیزم به خاطرنظراتشون وتشکرازخزان عزیز م به خاطرپاسخگوییش
{h}

من از شما سپاسگزارم

خزان
ارسال پاسخ

mahdi1369 :
به به خیلیم عالی:دست دست
دست هردو بانو ندرده:)
میگم خزان خانوم اون شکلاتیه تو عکس شبیه سنگ پاست{1}
خو عکسو از بالا مینداختین دیگه{4}

خوشمزه بنظر میرسن بازم ممنون{h}


multifunctional هستش
استفاده های زیادی داره حالا اگه بازم چیزی به ذهنتون رسید بفرمایید

marya1370
ارسال پاسخ

وسطیه رو

یاغش
ارسال پاسخ

به به خیلیم عالی
دست هردو بانو ندرده
میگم خزان خانوم اون شکلاتیه تو عکس شبیه سنگ پاست
خو عکسو از بالا مینداختین دیگه

خوشمزه بنظر میرسن بازم ممنون

AaTanhayetanha
ارسال پاسخ

به به نوش جان

AZAD
ارسال پاسخ

shadi1357 :
سلام عزیزم البته من هم چندروزقبل کاپ کیک به همین شکل درست کردم البته کاکائویی ولی حالت بخارپزهست مثل کیک هایی که توی فرهست نمیشه ولی طعم ومزه اش خوبه
{67}

تشکر شادی جان
متوجه مشکلم شدم .
خسته نباشید .

AZAD
ارسال پاسخ

khazane90 :
سلام سحر جان
چه زود آفرین :)
شاید اون موقع اینو با آرد سبوس دار درست کردم دقیقا یادم نیس واسه رنگش میگم.
ولی مارمالاد استفاده نکردم شاید شل بشه چون بخار کیکه حالا میتونید یه دونه از کاپا رو با مارمالاد تهیه کنید ببینید چطور میشه

{67}

تشکر
ایندفعه با ارد سبوس دار امتحان میکنم
ولی خیلی خوشمزه ست هنوز در نیاوردم از توی فنجان ؛ خورده شد . نشد یه عکس بگیرم .

shadi1357
ارسال پاسخ

تشکرازدوستان عزیزم به خاطرنظراتشون وتشکرازخزان عزیز م به خاطرپاسخگوییش

shadi1357
ارسال پاسخ

SAHARAZAD :
سلام مجذ
من درست کردم
وانیلیه شما خیلی تیره تر از مال منه .
وانیلیه من روشنه رنگش :asanesh
ولی خوشمزه ست و ترد .
اشکال من کجاست؟:-?

سلام عزیزم البته من هم چندروزقبل کاپ کیک به همین شکل درست کردم البته کاکائویی ولی حالت بخارپزهست مثل کیک هایی که توی فرهست نمیشه ولی طعم ومزه اش خوبه

خزان
ارسال پاسخ

SAHARAZAD :
یه سوال دیگه هم دارم
نمیشه لاش از مارمالاد یا جامه شیرین استفاده کنیم ؟
ممنون {59}

سلام سحر جان
چه زود آفرین
شاید اون موقع اینو با آرد سبوس دار درست کردم دقیقا یادم نیس واسه رنگش میگم.
ولی مارمالاد استفاده نکردم شاید شل بشه چون بخار کیکه حالا میتونید یه دونه از کاپا رو با مارمالاد تهیه کنید ببینید چطور میشه


AZAD
ارسال پاسخ

یه سوال دیگه هم دارم
نمیشه لاش از مارمالاد یا جامه شیرین استفاده کنیم ؟
ممنون

AZAD
ارسال پاسخ

سلام مجذ
من درست کردم
وانیلیه شما خیلی تیره تر از مال منه .
وانیلیه من روشنه رنگش
ولی خوشمزه ست و ترد .
اشکال من کجاست؟

آرش
ارسال پاسخ

خیلی هم خوشمزه . دمشون گرم


elaheh_62
ارسال پاسخ

سلام
خیلی هم عالی
نخسته خزان خانوم
تشکر ازشادی خانومی

30sadaf
ارسال پاسخ

بسیار سپااااااس

Marj_bnooo
ارسال پاسخ

دستتون درد نکنه

AZAD
ارسال پاسخ

سلام
تشکر از شما و خزان خانم
بسیار عالی .

ashpazi
ارسال پاسخ

باتشکرازخزان عزیزم به خاطرهمکاریش دراین بلاگ