بلاگ كاربران
- عنوان خبر :
کاپ کیک یا بخار کیک
- تعداد نظرات : 25
- ارسال شده در : ۱۳۹۵/۱۱/۲۶
- نمايش ها : 426
آرد: 4 قاشق غذاخوری
شکر: 6 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو: 2 قاشق چایخوری
وانیل: کمی
تخم مرغ: ١عدد
شیر: 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
• طرز تهیه:
اول همه مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم که اگر چند بار الک کنیم حین مخلوط کردن، کیک ترد تر و خوشمزه تر میشه. سپس تخم مرغ را کاملا هم میزنیم. بعد شیر و روغن رو اضافه کرده و همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم. فنجانهای کیک رو کمی چرب میکنیم. مواد رو تا نصف فنجان میریزیم. ظرف مورد نظر و دارای عمق مناسبی رو انتخاب کرده فنجان ها رو در اون میچینیم تا نصف ارتفاع فنجان ها درون ظرف (ماهیتابه، قابلمه یا ...) آب جوش میریزیم.
در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی میگذاریم. بعد از اتمام 15 دقیقه شعله رو خاموش کرده و تا ١٠دقیقه درب اون رو باز نمیکنیم تا پف کیک نخوابه. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل یا هر چیزی تزیین میکنیم. توجه داشته باشید این دستور برای 2-3فنجان کیک است.
• نکته:
من همیشه ابتدا کاپ های حاوی مواد کیک رو در ظرف می چینم بعد آب رو از یه گوشه داخل ظرف اضاف میکنم اینجور مقدار آب راحت تر تنظیم میشه. اگر اول آب در ظرف بریزید و سپس فنجان ها رو بچینید ممکنه آب بالا بیاد و موقع جوش خوردن داخل فنجان های کیک آب بِره که بعد به هیچ عنوان دیگه نمیشه کاریش کرد حتی اگه زمان بیشتری روی اجاق بمونه و یا توی مایکروویو بذارید و دیگه کیکتون خراب میشه.
دو تا کیک کناری وانیلی هستش که من یه مقدار از همین مواد رو جدا کردم و بهش پودر کاکائو اضافه نکردم.
یه عصرونه ی فوق العاده راحت، فوری و خوشمزه
تشکر از همه دوستان عزیز و شادی گلم
باتشکرازدوستان عزیزم به خاطررای ونظرشون انشاله این کیک خوشمزه رودرست کنن وازخوردنش درجمع خانواده لذت ببرند
ممنون و تشکر
به به این کیک عالیه
خواهرم که عاشقشه تا دلش میخواهد میگه پاشو برامون درست کن خخخ
دستت طلاااا خزان جان نوش جووونتون
مرسی شادی گلی
بسیار عالی. خسته نباشید
{h}
من از شما سپاسگزارم
دست هردو بانو ندرده:)
میگم خزان خانوم اون شکلاتیه تو عکس شبیه سنگ پاست{1}
خو عکسو از بالا مینداختین دیگه{4}
خوشمزه بنظر میرسن بازم ممنون{h}
multifunctional هستش
استفاده های زیادی داره حالا اگه بازم چیزی به ذهنتون رسید بفرمایید
وسطیه رو
به به خیلیم عالی
دست هردو بانو ندرده
میگم خزان خانوم اون شکلاتیه تو عکس شبیه سنگ پاست
خو عکسو از بالا مینداختین دیگه
خوشمزه بنظر میرسن بازم ممنون
به به نوش جان
{67}
تشکر شادی جان
متوجه مشکلم شدم .
خسته نباشید .
چه زود آفرین :)
شاید اون موقع اینو با آرد سبوس دار درست کردم دقیقا یادم نیس واسه رنگش میگم.
ولی مارمالاد استفاده نکردم شاید شل بشه چون بخار کیکه حالا میتونید یه دونه از کاپا رو با مارمالاد تهیه کنید ببینید چطور میشه
{67}
تشکر
ایندفعه با ارد سبوس دار امتحان میکنم
ولی خیلی خوشمزه ست هنوز در نیاوردم از توی فنجان ؛ خورده شد . نشد یه عکس بگیرم .
تشکرازدوستان عزیزم به خاطرنظراتشون وتشکرازخزان عزیز م به خاطرپاسخگوییش
من درست کردم
وانیلیه شما خیلی تیره تر از مال منه .
وانیلیه من روشنه رنگش :asanesh
ولی خوشمزه ست و ترد .
اشکال من کجاست؟:-?
سلام عزیزم البته من هم چندروزقبل کاپ کیک به همین شکل درست کردم البته کاکائویی ولی حالت بخارپزهست مثل کیک هایی که توی فرهست نمیشه ولی طعم ومزه اش خوبه
نمیشه لاش از مارمالاد یا جامه شیرین استفاده کنیم ؟
ممنون {59}
سلام سحر جان
چه زود آفرین
شاید اون موقع اینو با آرد سبوس دار درست کردم دقیقا یادم نیس واسه رنگش میگم.
ولی مارمالاد استفاده نکردم شاید شل بشه چون بخار کیکه حالا میتونید یه دونه از کاپا رو با مارمالاد تهیه کنید ببینید چطور میشه
یه سوال دیگه هم دارم
نمیشه لاش از مارمالاد یا جامه شیرین استفاده کنیم ؟
ممنون
سلام مجذ
من درست کردم
وانیلیه شما خیلی تیره تر از مال منه .
وانیلیه من روشنه رنگش
ولی خوشمزه ست و ترد .
اشکال من کجاست؟
خیلی هم خوشمزه . دمشون گرم
سلام
خیلی هم عالی
نخسته خزان خانوم
تشکر ازشادی خانومی
بسیار سپااااااس
دستتون درد نکنه
سلام
تشکر از شما و خزان خانم
بسیار عالی .
باتشکرازخزان عزیزم به خاطرهمکاریش دراین بلاگ