متفاوت ترین شبکه اجتماعی در ایران

بلاگ كاربران

  • عنوان خبر :

    تخمه جابونی

  • تعداد نظرات : 8
  • ارسال شده در : ۱۳۹۵/۰۵/۳۱
  • نمايش ها : 306

تخمه‌ژاپنی یا تخمهٔ ژاپنی نوعی آجیل و دانهٔ خوراکی است که در میان‌وعده‌ها خورده می‌شود. تخمه‌ژاپنی همان تخمهٔ هندوانه است، نوعی هندوانه که قابل خوردن نیست و تخمه‌های زیادی دارد و به «هندوانهٔ آجیلی» مشهور است.

 

علت نامگذاری

 

این محصول را در شهر جابان (دماوند) (جابُن یا جابون) پرورش می‌دهند. «جابانی» نام محلی است که در آنجا شاه اسماعیل با فرخ یسار جنگ کرده است.باید دانست که این نوع تخمه در یکی از روستاهای اطراف دماوند جابان (jâbân) که همسایه غربی سربندان بوده و ساکنان آن نیز از نژاد کرمانج هستند کشت می‌شود و در واقع نام اصلی آن تخمه جابانی است.

نظرات دیوار ها


aidajan
ارسال پاسخ

agastafa :
جالب بودمن نشنیده بودم

مرسی

{h}{h}{h}{h}

حالا دیگه میدونی

مهدی
ارسال پاسخ

جالب بودمن نشنیده بودم

مرسی


aidajan
ارسال پاسخ

SAHARAZAD :
خوب بود:)

سپاس

aidajan
ارسال پاسخ

REZA :
ممنون از اطلاع رسانی دست شما درد نکنه{67}

سپاس از توجه شما

aidajan
ارسال پاسخ

phln73 :
من دقیقا تو همین سایت این مطلب واسه کسی فرستادم!

کار خوبیه، احسنت

AZAD
ارسال پاسخ

خوب بود

(:
ارسال پاسخ

ممنون از اطلاع رسانی دست شما درد نکنه

phln73
ارسال پاسخ

من دقیقا تو همین سایت این مطلب واسه کسی فرستادم!